Go Social Scouts

Ben jij nieuwsgierig aangelegd? Ben jij geïnteresseerd in YouTube, vloggen, Instagram en alles wat met Social Media te maken heeft en zou je er graag meer over willen leren? Als je wilt weten hoe je van jouw beginnend kanaal of van je nieuwe ideeën iets succesvols kan maken dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij begeleiden je met je Social Media kanalen en nemen je aan de hand zodat je stap voor stap je creativiteit verder kunt ontwikkelen en zo ook kan groeien met je online fanbase.

Social Influencer worden
Wij weten wat er speelt online en hebben de kennis om jou hierbij te helpen als je net dat extra zetje nodig hebt.  Binnen de Go Social Academy geven wij diverse workshops en trainingen over social media marketing, facebook, instagram en youtube.  Vanwege de grote vraag van beginnende influencers die graag willen groeien met hun eigen social kanalen zijn wij gestart met Go Social Scouts en hebben daarvoor een 3-daagse cursus uitgewerkt. Wil jij leren hoe je een goede indruk achterlaat op social media en hoe je dit op een verantwoorde manier kunt doen? Meld je dan aan bij Go Social Scouts.

Doorstroom naar Go Social Talents
Heb jij het in je? Ben jij creatief, grappig, origineel en heb jij de zogenaamde “Go Social Factor” ? Wellicht laten we je dan ook aansluiten bij het agentschap van Go Social Talents.
Als Talent begeleiden wij je met het promoten van jouw ‘kanaal’ en brengen we je onder de aandacht bij merken, bedrijven en evenementen. Daarnaast nemen wij al jouw zakelijke aanvragen uit handen, zodat jij je bezig kunt houden met datgene waar je graag doet en goed in bent, super leuke content maken!

De Cursus:  “Hoe word ik een social influencer? “

Voor wie? 
Beginnende social influencers die hun fanbase willen vergroten en meer willen leren over creatieve content en het verantwoordelijk gebruik van social media.

Cursus datum: 
Altijd op zaterdagen van 9.30 tot 12.30
Tussen cursusdag 1 en cursusdag 2 zitten 2 weken, tussen cursusdag 2 en cursusdag 3 zitten 5 weken, zodat we ook kunnen volgen of je vorderingen maakt.

Eerstvolgende cursusdagen 2018
Dag 1: Zaterdag 7 april tussen 9.30 tot 12.30
Dag 2:  zaterdag 21 april tussen 9.30 tot 12.30
Dag 3: zaterdag 26 mei tussen 9.30 tot 12.30

Dag 1: Zaterdag 14 april tussen 9.30 tot 12.30
Dag 2:  zaterdag 28 april tussen 9.30 tot 12.30
Dag 3: zaterdag 2 juni tussen 9.30 tot 12.30

Locatie Go Social Academy
Ons kantoor ligt nabij de snelweg en vlakbij het Centrum van Weert. Mochten je ouders meekomen, dan zijn er volop leuke winkelgelegenheden in de buurt. Mocht je met OV komen, dan rijdt er vanaf het CS een busje en deze stopt op 5 min loopafstand van ons kantoor.

Kosten
De kosten voor 3 dagen bedragen € 395,- ex btw
Dat is inclusief drankjes, wat lekkers te eten, je certificaat en je persoonlijke Go Social Inspiratie Bundel.

Wil je meer informatie ontvangen over de inhoud van deze cursus?

Mail ons via deze knop en dan sturen wij je verdere informatie door over de inhoud van de cursus.

Meer weten over
Go Social Scouts?

Copyright EHS Communications