Evenementen

EHS Communications heeft het afgelopen decennium haar sporen ruimschoots verdiend als
evenementen-organisatiebureau. Van grote, toonaangevende nationale en internationale events tot sfeervolle feesten en bijeenkomsten voor kleinere gezelschappen. EHS Communications organiseert, coördineert en begeleidt het totale event, of ondersteunt op onderdelen zoals verkoop, entertainment en sponsorwerving. Altijd persoonlijk, altijd betrouwbaar en altijd onvergetelijk.

Interesse? Kom eens een kopje koffie drinken!

Organisatie

Bij vele grote, toonaangevende nationale en internationale events heeft EHS Communications een sleutelrol gespeeld; van het opstellen van draaiboeken, zorgen voor de totale communicatie met o.a website, programmaboekjes en advertising, het verzorgen van personeel, tot het opzetten en coördineren van sponsoracties en het uitdenken en uitwerken van spectaculaire shows en blikvangers.

Wij zijn betrokken geweest bij de organisatie van diverse hippische concoursen, paardenveilingen, beurzen en evenementen. EHS Communications beschikt inmiddels over een breed netwerk van hippische ondernemers en leveranciers in binnen- en buitenland. Zo kunnen wij onder andere gericht sponsors werven en goede lever- en prijsafspraken maken met leveranciers. EHS Communications beschikt over een indrukwekkende sponsorwall van 26×6 meter, waarmee sponsors zich exclusief en doelgroepgericht kunnen promoten.

Voor zowel bedrijven als particulieren en binnen ieder thema en budget kan EHS Communications een passend en verrassend evenement verzorgen. Wij kunnen daarnaast ook op allerlei andere gebieden ondersteuning bieden. Denk daarbij aan o.a. standbouw, valetparking, aankleding/stands, catering, decor, promotie en verkoop, entertainment, bezoekers, personeel, shuttles/hotels, promotiemateriaal, drukwerk, kleding, accreditatie en hospitality voor pers en media.

Show

“Light, camera, action!”

Geen feest zonder een goede show. Wij werken nauw samen met artiesten, DJ’s, bands en theatergroepen. Lichtshows, decor, aankleding, vuurwerk, rode lopers, licht en geluid alles moet tot in de puntjes geregeld worden. Voor grote events tot bruiloften en privé feesten. Geen idee waar te beginnen? Vraag ons eens om advies!

Trajectbegeleiding

Bij het organiseren van een evenement komt heel veel kijken. Vaak zijn de juiste mensen al snel bij elkaar voor de organisatie van een evenement.
Mocht er nou net toch iets missen… zoals iemand die de stands verkoopt, of de marketing rondom het evenement gaat doen, of iemand die de toiletwagens regelt, alles is even belangrijk om je evenement te laten slagen. Wij bieden graag onze hulp aan mocht er begeleiding nodig zijn voor, tijdens of na een evenement!

Personeelsvoorziening

Goed personeel doet alles om een evenement perfect te laten verlopen. Wij hebben een online bemiddelingsbureau, dus voor ons is dit appeltje-eitje! Bel, vraag en wij vertellen je precies wat wij wel en niet kunnen doen voor jou.

Copyright EHS Communications