Go Social Talents

Netwerk van Hippische Social Influencers


Het toonaangevende hippisch netwerk van social influencers. Wij managen en begeleiden hippische social influencers van A tot Z.

Wij zijn het agentschap voor hippische Social Influencers. Een groot aantal influencers (zie hieronder) zijn al bij ons aangesloten en maken deel uit van de exclusieve GO SOCIAL familie waarmee wij regelmatig te zien zijn op evenementen met clinics, shows en Meet&Greets. Daarnaast regelen wij alles voor deze influencers wat sponsoring en gebruik voor promotie doeleinden betreft.

Creatieve content voor bedrijven
Een agency van en voor de nieuwe generatie. Wij leveren creatieve content met een grote ‘C’ om ervoor te zorgen dat social influencers en merken groeien. Je kunt je marketingbudget maar één keer uitgeven. Kies je dan voor de traditionele media, of ga je mee in het tijdperk van de nieuwe generatie en laat je jouw verhaal vertellen door een influencer, via een vlog, blog, YouTube video of Social Media. Bepaal zelf welke influencer voor jou het meeste effect zal hebben. Samen maken wij een plan, ontwikkelen wij een strategie, creëren branded content en produceren wij verhalen voor je merk dat in de smaak zal vallen bij je doelgroep! Wil jij als bedrijf zijnde meer informatie over het gebruik van een influencer om je producten of merk te promoten. Neem gerust contact met ons op!

Wat kunnen wij zoal betekenen?
Wij gebruiken ons netwerk van hippische bedrijven die op zoek zijn naar social influencers en andersom. Voor zowel het bedrijf als de influencer maken wij financiële afspraken en contracten. Wij begeleiden daarbij in het hele proces wat content en begeleiding betreft. De influencers kunnen hierdoor gewoon doen waar ze goed in zijn en het bedrijf wordt hierbij ontzorgd en voorzien van een goede communicatieve samenwerking. Korte termijnsuccessen zijn niet ons uitgangspunt. Wij houden ons bezig met het ontwikkelen en investeren in toekomstgerichte strategieën en concepten om een merk op te bouwen en samen te groeien.

Wil jij ook influencer worden?
Wil jij ook graag een Talent worden? Dat kan! Maar zoals eerder gezegd is dit wel een exclusieve community die bestaat uit de beste hippische Social Influencers. In het GO SOCIAL Prospects programma bieden wij wel pakketten aan om je klaar te stomen om Talent te worden. Lees hier meer over de Prospects.

Copyright EHS Communications