Go Social Talents

Netwerk van Hippische Social Influencers


Het toonaangevende hippisch netwerk van social influencers. Wij managen en begeleiden hippische social influencers van A tot Z.

Loopbaanontwikkeling voor social influencers
Ben je al enige tijd actief online en klaar voor de volgende stap? Maak van je passie je beroep. Wij beschikken over de juiste kennis om jouw carrière in de online en offline wereld te ontwikkelen. Wij begeleiden je om op een professionele manier jouw “brand” te promoten en onder de aandacht te brengen bij merken, bedrijven en evenementen. Hop on board bij onze agency voor hippische talenten.

Creatieve content voor bedrijven
Een agency van en voor de nieuwe generatie. Wij leveren creatieve content met een grote ‘C’ om ervoor te zorgen dat social influencers en merken groeien. Je kunt je marketingbudget maar één keer uitgeven. Kies je dan voor de traditionele media, of ga je mee in het tijdperk van de nieuwe generatie en laat je jouw verhaal vertellen door een influencer, via een vlog, een blog, een YouTube video of Social Media. Bepaal zelf welke influencer voor jou het meeste effect zal hebben. Samen maken wij een plan, ontwikkelen wij een strategie, creëren branded content en produceren wij verhalen voor je merk dat in de smaak zal vallen bij je doelgroep!

Copyright EHS Communications