Go Social

De invloed van Social Media op ons dagelijks leven neemt toe. Met z’n allen besteden we steeds meer tijd aan Social Media. Zowel privé als op ons werk. Social Media zijn enorm divers. Van Facebook tot Snapchat en van Pinterest tot LinkedIn. Bovendien gaan de ontwikkelingen in Social Media Marketing razendsnel. Ook vinden we steeds vaker producten en diensten via Social Media en zijn zij in toenemende mate de bron voor ons nieuws en andere actuele informatie, die voor ons van belang is.

Geen zichzelf respecterend bedrijf kan het zich dan ook nog veroorloven om Social Media te negeren. Wij hebben ons bijgeschoold om jou daarbij te helpen! En zijn daarom ook gestart met ons eigen merk GO SOCIAL.

Heb jij ook extra inspiratie nodig voor jouw Social Media Marketing?
Neem dan eens contact met ons op. Wij gaan dan álles bekijken: van je huisstijl en logo en de overall look & feel van al jouw online kanalen. Hierna weet jij precies wat je kunt verbeteren om jouw personal brand zelf beter te positioneren, presenteren en promoten. Wij helpen je met het opstellen van een contentkalender, met het opmaken en schrijven van jouw posts, instellen van online advertentiebeheer en het totale beheer van jouw kanalen. Wij zorgen op die manier ervoor dat jij een zo groot en effectief mogelijk bereik krijgt.

Wij bieden onze diensten aan in abonnementsvormen of op maat gemaakt. Onze kracht: Wij denken mee alsof het ons eigen project is, ongeacht budget en omvang. Daag ons uit, wij horen graag van je!

#vragenstaatvrij #socialmediamarketing #maakeenseenafspraak

Go Social Talents

Loopbaanontwikkeling
Ben je al enige tijd actief online en klaar voor de volgende stap? Maak van je passie je beroep. Wij beschikken over de juiste kennis om jouw carrière in de online en offline wereld te ontwikkelen. Wij begeleiden je door het gehele traject om op een professionele manier jouw “brand” te promoten en onder de aandacht te brengen bij merken, bedrijven en evenementen. Hop on board bij onze agency voor hippische talenten.

Samenwerking met partners
Onze partners zijn merken en bedrijven uit de hippische branche die bij jouw community in de smaak zullen vallen. Ons netwerk van diverse merken is op zoek naar jou! Samen kunnen we geweldige content creëren met prominente partners.

Wij brengen influencers uit de hippische branche samen. Maak deel uit van ons netwerk en kom in contact met andere creatievelingen tijdens onze exclusieve evenementen. Maak kennis met ondernemers en maak mooie plannen gericht op jouw toekomst.

Wat kunnen wij zoal betekenen?
Wij gaan jouw inzetten in ons netwerk van hippische bedrijven die op zoek zijn naar social influencers. Wij maken financiële afspraken en contracten. Wij kunnen jou begeleiden met je content en vormgeving van je social kanalen. Jij kunt doen waar je goed in bent en wij zijn er voor jou om je te begeleiden en ontwikkelen van je carrière in de online wereld. Korte termijnsuccessen zijn niet ons uitgangspunt. Wij houden ons bezig met het ontwikkelen en investeren in toekomstgerichte strategieën en concepten om jouw merk op te bouwen en samen te groeien. Ben jij er klaar voor om je carrière naar het volgende niveau te tillen? Sluit je dan nu aan bij Go Social Talents en word onderdeel van onze community!

Facebook marketing

Met 1,79 miljard gebruikers is Facebook het meest gebruikte sociale netwerk ter wereld. Dus ‘iets met Facebook moeten’ is niet meer. Als bedrijf moet je de juiste strategie toepassen om zo jouw klant te bereiken. Facebook is een succesvol medium voor naamsbekendheid, interactie met de doelgroep, lead generatie, sales, klantondersteuning en ga zo maar door. En deze strategie maken wij samen met jou!

Advertising, retargeting, monitoring… Wij ontzorgen!

Instagram marketing

Naast Facebook is Instagram (tegenwoordig ook van Facebook) met 600 miljoen dagelijkse gebruikers ook een medium dat niet weg te denken is. Met Instagram bereik je weer een andere doelgroep: het is vooral populair onder jongeren en 20- tot 39-jarigen. Instagram is de koning van interactie ALS je deze tenminste juist inzet. Ook hier geldt weer, gebruik de juiste strategie: je foto’s moeten van goede kwaliteit zijn, consistentie is belangrijk, de juiste content bij de juiste doelgroep. Samen met jou maken we het perfecte plan!

Andere kanalen

Naast Facebook en Instagram zijn er nog veel meer sociale kanalen die interessant zijn voor de zakelijke markt: Twitter, YouTube, en natuurlijk LinkedIn. Ook hier kunnen wij jouw bedrijf ontzorgen.  Je Social Media Strategie is de basis voor alle activiteiten van de organisatie op Social Media. In je strategie wordt bepaald welke boodschap er gecommuniceerd moet worden, welke doelgroepen bereikt moeten worden en welke kanalen daarvoor ingezet gaan worden. Het ligt er natuurlijk geheel aan welke uitingen bij jouw bedrijf passen. Dus de keuze van media zullen we samen met jou maken.

Online huisstijl

Alles moet tegenwoordig digitaal en online, dus ook jouw huisstijl. Daarom helpen wij jou bij het inrichten van jouw Social Media kanalen. Dit begint natuurlijk bij een profielfoto en een omslag, maar ook de berichten/posts krijgen een ‘standaard’ opmaak. Maak jezelf herkenbaar, ook online!

Go Social Academy

De invloed van Social Media op ons dagelijks leven neemt toe. Met z’n allen besteden we steeds meer tijd aan Social Media. Zowel privé als op ons werk. Social Media zijn enorm divers. Van Facebook tot YouTube en van Instagram tot LinkedIn. Bovendien gaan de ontwikkelingen in Social Media Marketing razendsnel.  Dat is nou precies de reden waarom wij workshops en trainingen bieden aan bedrijven en ondernemers. Zodat niemand achter hoeft te blijven in de snelheid van deze nieuwe manier van marketing! Lees hier meer.

Meer weten over
social media?

Copyright EHS Communications