Workshop

LinkedIn voor ondernemers
Geef je business een boost!

Met meer dan 500 miljoen leden wereldwijd kunnen we niet om LinkedIn heen. Wij leren je hoe je LinkedIn nog beter zakelijk in kunt zetten en hoe je jouw profiel tot een succes maakt.

Met deze zakelijke LinkedIn training voor ondernemers leren wij je om social selling optimaal toe te passen en LinkedIn als een zakelijke sales booster in te zetten. Naast dat wij tijdens de training praktisch gezien van jouw profiel een professioneel en aantrekkelijk profiel maken, gaan wij ook aan de slag met tips en trics om in contact te komen met voor jou zakelijk interessante contacten, het genereren van leads en leren wij jou alles over het generen van business met LinkedIn.

Bestemd voor

Ben jij een MKB ondernemer heb je reeds enige tijd een LinkedIn profiel en heb je redelijke ervaring met LinkedIn? Dan is deze workshop iets voor jou.

Wat gaan we doen

 • LinkedIn Facts & Highlights (de nieuwste inzichten en ontwikkelingen).
 • Functionaliteiten (o.a. inzoomen op specifieke mogelijkheden waaronder bijvoorbeeld een bedrijfspagina, showcase pagina’s etc).
 • Vinden & gevonden worden ( o.a. hoe kun je hoger ranken op LinkedIn, genereren leads en zakelijke interessante contacten, hoe bereik ik mijn doelgroep etc.).
 • Branding van jezelf en je organisatie (o.a. tips om social selling optimaal in te zetten voor jouw bedrijf).
 • Compleet & professioneel profiel.
 • Knoppentraining: leer onbekende mogelijkheden!

Laptop en smartphone

Je laptop heb je nodig om live mee te kijken en om eventuele veranderingen meteen door te voeren aan je profiel en/of bedrijfspagina. Ook bespreken we een aantal functionaliteiten van LinkedIn waarvoor je jouw smartphone nodig hebt. Beiden heb je nodig voor deze training.

Apps

Download de volgende app op je smartphone om voorbereid te zijn: LinkedIn.

Niveau

Bestemd voor MKB ondernemers die al een LinkedIn account hebben en meer willen leren.

Lesmateriaal

De belangrijkste onderdelen van deze training zijn samengevat in een handout die je na afloopt van de training meekrijgt zodat je alles thuis rustig op je gemak kunt nakijken.

 

Deze workshop wordt gegeven door Stella van Rheenen, LinkedIn Ambassadeur voor de LinkedIn Benelux Organisatie.

 • van 14.00 tot 17.00 uur

 • Op ons kantoor in Weert

  Graafschap Hornelaan 194

 • € 155,- excl. BTW per deelnemer

  inclusief de verzorging van de innerlijke mens.