Workshop

YouTube voor ondernemers

Workshop voor ondernemers die meer willen leren over het platform YouTube. Wat heb je nodig? Wat doe je wel en niet? Kost het veel geld? Kan ik dit zelf? Hoeveel tijd kost het? YouTube is een platform waar je als bedrijf niet meer omheen kan in je marketing en promotie strategie. Maar hoe werkt het nou precies en hoe geef je vorm aan je eigen kanaal.

In deze workshop gaan we direct aan de slag met je eigen bedrijfsmatige YouTube kanaal. Voorafgaande de workshop ontvang je een instructievideo om tijdens de workshop van start te kunnen. De hele dag staat in het teken van jouw bedrijfsmatige YouTube kanaal. We gaan je kanaaldesign opzetten. We gaan je pagina indelen en we gaan je eerste video maken. Heb je al een eigen YouTube kanaal en wil je hierop meer bereik krijgen en tips om deze te verbeteren. Ook dan is deze workshop van toepassing.

De workshop wordt gegeven door Rebecca van het bekende YouTube  kanaal Hart voor Paarden en duurt zes uur.  Na afloop ontvang je een certificaat waarmee je kan laten zien dat je de workshop YouTube voor ondernemers met succes hebt afgerond.

Bestemd voor

Voor ondernemers is video content niet meer weg te denken als je aan Social Media denkt.  Maar hoe gaat het precies in z’n werk en hoe maak je een goede start? Wil je leren hoe je direct van start gaat met een eigen YouTube kanaal, het toepassen van de analytics en het designen van je YouTube kanaal? Dan is deze workshop iets voor jou. Niet alleen theorie, maar vooral heel veel praktijk!

Wat gaan we doen

  • YouTube kanaal opzetten of verbeteren
  • Kanaal design, kanaal inrichten en eerste video maken
  • Analytics, hoe helpen die mij?

Niveau

Bestemd voor beginners die al een eigen YouTube kanaal hebben, of op willen richten.

Deze workshop wordt gegeven door Rebecca van het bekende YouTube kanaal Hart voor Paarden.

DEZE WORKSHOP IS VOOR MAXIMAAL 6 PERSONEN. BEN ER DUS OP TIJD BIJ!

  • van 10.00 tot 16.00 uur

  • Op ons kantoor in Weert

    Graafschap Hornelaan 194

  • € 495,- excl. BTW per deelnemer

    inclusief de verzorging van de innerlijke mens.