Workshop

YouTube voor YouTubers

Workshop voor de social influencer die meer wil leren over het platform YouTube. Deze workshop is bedoeld voor mensen die al een eigen YouTube kanaal hebben of zouden willen. We gaan dieper in op de materie en de technische kant van YouTube wordt behandeld.

De workshop wordt gegeven met hulp van Rebecca van het kanaal Hart voor Paarden en duurt drie uur. Tijdens de workshop krijg je een handig boekje van ons waarin je aantekeningen kunt maken. Op het eind ontvang je een certificaat waarmee je kan laten zien dat je de workshop YouTube 2.0 met succes hebt afgerond.

Bestemd voor

Video content is niet meer weg te denken als je aan Social Media denkt. Maar hoe gaat het precies in z’n werk en hoe maak je een professionele indruk? Wil je antwoord op deze vragen dan is deze workshop iets voor jou. Wil je ook meer leren over de analytics, het toepassen van de analytics en het designen van je YouTube kanaal? Ook dan is deze workshop iets voor jou. Na succesvol afronden van deze workshop kun je beter aan de slag met je eigen kanaal. Opvolging van deze workshop zou de workshop Go Social Scouts kunnen zijn, mocht je echt professionelere door willen gaan met je kanaal.

Wat gaan we doen

  • Je hebt een YouTube kanaal, maar wilt groter worden, hoe doe je dat?
  • Design YouTube kanaal, de technische kant
  • Analytics, hoe helpen die mij?

Niveau

Bestemd voor personen die al een eigen YouTube kanaal hebben, of op willen richten.

Deze workshop wordt gegeven door Rebecca van het bekende YouTube kanaal Hart voor Paarden.

Voor ouders

Ons kantoor ligt 5 minuten van het stadscentrum. Op zaterdag is daar de gezellige weekmarkt. Bij boeking van deze workshop ontvang je een waardebon voor een heerlijke kop koffie bij het oudste Restaurantje in Weert, Taverne d ‘Oude Munt.

  • van 9.30 tot 12.30 uur

  • Op ons kantoor in Weert

    Graafschap Hornelaan 194

  • € 155,- excl. BTW per deelnemer

    inclusief de verzorging van de innerlijke mens.