Go Social Prospects

Netwerk van Hippische Social Influencers


Het toonaangevende hippisch netwerk van social influencers. Wij managen en begeleiden hippische Social influencers van A tot Z.

Ben jij actief op Youtube en/of Instagram? Dit programma is bedoeld voor influencers die begeleiding nodig hebben bij het professionaliseren en laten groeien van hun kanalen. Je hebt minder dan 10.000 abonnees/volgers en wilt hierin groeien.

Loopbaanontwikkeling
Ben je al enige tijd online actief en klaar voor de volgende stap? Maak van je passie je beroep. Wij beschikken over de juiste kennis om jouw carrière in de online en offline wereld te ontwikkelen. Wij begeleiden je door het gehele traject om op een professionele manier jouw “brand” te promoten en onder de aandacht te brengen bij merken, bedrijven en evenementen. Hop on board bij onze agency voor hippische talenten.

Wat kunnen wij betekenen?
Wij kunnen je helpen bij het neerzetten van je missie en visie voor je kanaal om vervolgens hier een content strategie en planning op aan te passen. Een echte groei op je kanaal zal je immers pas meemaken als je intensief bezig bent met de behoefte van je doelgroep en daar professioneel op in speelt. Daarnaast kunnen wij ook helpen bij het maken van thumbnails, fotocontent en kan je met vragen altijd bij ons terecht.

Wil jij ook een Talent worden?
Wil jij ook graag een Talent worden? Dat kan! Maar dit is wel een exclusieve community die bestaat uit de beste hippische Social Influencers. In het GO SOCIAL Prospects programma bieden wij pakketten aan om je klaar te stomen om Talent te worden. Wil je meer informatie over de inhoud van de pakketten en de tarieven, vraag dan hier het informatiepakket bij ons aan.

MEER WETEN OVER
ONZE PROSPECTS?

Copyright EHS Communications