Just Young

Just Young; voor, door en over jongeren!

Just Young geeft magazines, doeboeken en agenda’s uit voor, door en over jongeren. Sinds 2013 bestaat dit merk en worden de uitgaven verspreid onder jongeren op het voortgezet- en basisonderwijs in Midden-Limburg.

Elk jaar zijn er een aantal partijen betrokken bij Just Young, die door middel van een advertentie of sponsorbijdrage zorgen dat we deze uitgaven gratis kunnen verspreiden onder de jongeren. Heb jij ook een boodschap, evenement of product dat onder de aandacht moet komen bij jongeren, dan is dit HET medium om dat te doen.

Want we weten het allemaal… De jeugd heeft de toekomst!

Meer weten over Just Young: vraag naar de mediakaart via info@ehscommunications.nl

Just Young Schoolagenda

De te gekke schoolagenda voor, door en over jongeren uit Midden-Limburg. De agenda staat vol met te gekke kortingscouponnen, weetjes, Do-It-Yourselves, uitgaanstips en nog veel meer! De Just Young Agenda verandert jaarlijks van thema. Een unieke manier om je boodschap aan de jeugd over te brengen!

THEMA
Schoolagenda 2014: Sport – in samenwerking met Punt Welzijn
Schoolagenda 2015: Cultuur – in samenwerking met RICK
Schoolagenda 2016: Techniek – in samenwerking met Stichting Provisus
Schoolagenda 2017: Good Mood – in samenwerking met Let’s Move

Verschijning: 1 x per jaar voor de zomervakantie
Verspreiding: Groep 7/8
Oplage: 7.500 exemplaren
Formaat: 150 x 180 mm

Just Young Activity Book

In 2017 verscheen voor het eerst het Activity Book voor de 1e  en 2e klassen van het voortgezet onderwijs. Dit in plaats van de twee magazines die voorheen verschenen. Het Activity Book is een boek op A4 formaat waarin allerlei leuke dingen te lezen, te schrijven en te ontdekken zijn, super leuk voor de grote vakantie! Samen met het CJG (Centrum Jeugd en Gezin) streven wij ernaar om dit boek bij alle voortgezet onderwerijs in heel Midden-Limburg uit te delen. Het is goed om regelmatig iets nieuws te proberen en wij denken met een extra dikke uitgave vlak voor de zomer weer iets bijzonders te hebben gemaakt.

Verschijning: 1 x per jaar voor Zomervakantie
Verspreiding: Voortgezet onderwijs
Oplage: 6.500 exemplaren per uitgave
Formaat: A4

Just Young Magazine

Het Just Young Magazine is een gratis magazine voor, door en over jongeren uit Midden-Limburg. Leuke, creatieve en voorlichtende onderwerpen worden beschreven, maar ook serieuze onderwerpen als bijvoorbeeld Lekker Fris en Loverboys. Er komen stagebedrijven aan het woord, wat wil je later worden, uitproberen van sporten en nog veel meer! Elke uitgave heeft een speciaal thema waar per nummer dieper op in gegaan wordt. Een unieke manier om je boodschap aan de jeugd over te brengen!

Just Young Magazine  – Mei 2015 Zomer
Just Young Magazine  – December 2015 Kerst
Just Young Magazine  – Mei 2016 Reizen
Just Young Magazine – December 2016 Verliefd

Verschijning: 2 x per jaar voor de meivakantie en de Kerstvakantie
Verspreiding: Groep 7/8 en voortgezet onderwijs
Oplage: 10.000 exemplaren
Formaat: 130 x 160 mm

Copyright EHS Communications