EHS communications toont ook maatschappelijke betrokkenheid in de samenleving door diverse Stichtingen en Goede Doelen te ondersteunen.

Met Just Young Media en EHS communications ondersteunen wij o.a. Stichting Gaan voor Goud.
Just Young Media is de officiële mediapartner en daarmee ook Gouden Sponsor van deze Stichting.
Gaan voor Goud; Geef talenten de kans die ze verdienen!

Dat is het streven van de stichting Gaan voor Goud. Wij willen de individuele sporttalenten in de regio Weerterland en Cranendonck ondersteunen zodat ze zich ontwikkelen tot topsporters. De stichting is ontstaan vanuit onze liefde en interesse voor sport en voor talent-ontwikkeling en ons geloof dat lokale toppers belangrijk zijn voor de regio. Wij geloven in stimulans van een voorbeeldrol van bijvoorbeeld topsporters bij het werken aan je dromen, bij het in beweging houden en krijgen van jeugd, maar ook bij het (inter)nationaal op de kaart te zetten van onze geweldige woon- en werkomgeving.

Individueel (sport)talent wordt nu niet door de lokale overheid ondersteund, maar heeft vaak toch grote financiële lasten bij het uitoefenen van zijn of haar sport. Door het wegnemen van financiële barrières èn het mogelijk maken van optimale omstandigheden, kan elk sporttalent in de regio Weerterland en Cranendonck zijn of haar talent optimaal ontwikkelen.

 

Met de Schoolagenda Hippique ondersteunen wij Sportfonds Parapaard.

ParaPaard biedt steun (materieel en immaterieel) aan organisaties en verenigingen die zich (willen gaan) bezighouden met aangepaste paardensportactiviteiten. Op deze wijze wil ParaPaard invulling geven aan de ambitie om  aangepast paardrijden en therapeutisch rijden toegankelijk(er) te maken en te houden. Voor mensen met een verstandelijke, lichamelijke, en/of zintuiglijke handicap. Jong en oud. Omdat niemand buitenspel mag staan.

In de nieuwe Schoolagenda Hippique zal Kareltje het Parapaard het nieuwe karakertje zijn die de jeugd verteld over de gehandicaptensport.