Onze mensen

Floor Schoenmakers

Floor Schoenmakers

Allround opperhoofd

Altijd bezig met 1000 en 1 dingen: marketing, communicatie, social media, vormgeving, begeleiding, acquisitie en alles waar een creatief brein bij komt kijken. Met het hart op de tong en een bijzondere gave om in de huid van “die ander” te kruipen. Paardenmeisje, mama, fan van 24 Kitchen en de BFF van Sophie. Is ervan overtuigd dat dingen (bijna) altijd met een reden gebeuren.

Astrid van Beek

Astrid van Beek

Floor’s linker én rechterhand

Gestructureerd en een passie voor alles wat met paarden te maken heeft. Deze hippische duizendpoot heeft ruime ervaring in marketing, communicatie en als managementassistent en past daarom perfect in ons team.

Eefje van Griensven - Marinus

Eefje van Griensven - Marinus

Hippisch Sidekick

Creatieve paardengek, zeer ervaren in marketing & communicatie en fotograaf, begaan met mensen en multi-inzetbaar. Gek van haar dieren en een betrouwbare en waardevolle toevoeging aan ons team.

Anne Halfers

Anne Halfers

Grafisch Genie

Vanuit haar handen komen de mooiste creaties op het gebied van opmaak en vormgeving. Anne creëert, inspireert en probeert. Jarenlange ervaring om zich in te kunnen leven in onze projecten. Van paardenboeken tot kinderagenda’s, van logo’s tot huisstijlen.

Lia Swemers

Lia Swemers

Financiële Topper

Dé expert op het gebied van Exact, cijfertjes en het aanbrengen van structuur. Onze stille kracht op de achtergrond, maar oh zo belangrijk!

Jacqueline Slenders

Jacqueline Slenders

Inhouse Camjo

Een nieuwsgierige creatieveling die is inzetbaar voor allerlei uiteenlopende projecten op filmgebied, Youtube editen en monteren, niets is haar te gek! Deze mama van drie monsters heeft dan wel niks met paarden maar met haar voorliefde voor chocolade en latte past zij perfect in ons team.

Laura Sentjens

Vormgeving stagiaire

Haar voorliefde voor vormgeving en paarden maakt dat Laura een goede aanvulling van op team. Als studente Cross Media Vormgeving aan het Sint Lucas in Eindhoven gaat zij zich bezig houden met van alles wat met vormgeven te maken heeft.

Vernon Selder

Vernon Selder

Google-Guru

Ontwerpt en realiseert websites, webshops, webapplicaties en AdWords specialist. Houdt niet van sterke verhalen of gebakken lucht, maar is liever puur, eerlijk en direct. Samen met Dominique onze directe en professionele partner voor websites.

Dominique Vos

Dominique Vos

Website Wizard

Enthousiast, betrokken en creatief. Of het nu gaat om een creatief concept of een technische uitdaging, hij durft het aan dus daag hem uit! Samen met Vernon onze directe en professionele partner voor websites.

Soof (Sophie)

Soof (Sophie)

Kantoorteckel

Waakt, slaapt, eet, knuffelt, verwelkomt, blaft, snurkt (hard) en laat ons dagelijks uit voor een frisse wandeling!