Onze mensen

Floor Schoenmakers

Floor Schoenmakers

Allround opperhoofd

Altijd bezig met 1000 en 1 dingen: marketing, communicatie, social media, vormgeving, begeleiding, acquisitie en alles waar een creatief brein bij komt kijken. Met het hart op de tong en een bijzondere gave om in de huid van “die ander” te kruipen. Paardenmeisje, mama, fan van 24 Kitchen en de BFF van Sophie. Is ervan overtuigd dat dingen (bijna) altijd met een reden gebeuren.

Sabine Timman

Sabine Timman

Sales Queen

Paardenmeisje in hart en nieren, ervaren in marketing, communicatie & media met als specialisme Go Social Talents. Deze hippische duizendpoot heeft haar oorsprong liggen in de journalistiek en fotografie.

Eefje van Griensven - Marinus

Eefje van Griensven - Marinus

Hippisch Sidekick

Creatieve paardengek, zeer ervaren in marketing & communicatie en vormgeving, begaan met mensen en multi-inzetbaar. Gek van haar dieren en een betrouwbare en waardevolle toevoeging aan ons team.

Anne Halfers

Anne Halfers

Grafisch Genie

Vanuit haar handen komen de mooiste creaties op het gebied van opmaak en vormgeving. Anne creëert, inspireert en probeert. Jarenlange ervaring om zich in te kunnen leven in onze projecten. Van paardenboeken tot kinderagenda’s, van logo’s tot huisstijlen.

Lizzy Seijkens

Lizzy Seijkens

Social Media Baas

Social Media Specialist, erg goed in originele vormgeving en projectbegeleiding. Partner in crime bij het bedenken van succesvolle campagnes en kloppende huisstijlen. De (meestal) vrolijkste snoet op kantoor en gaat letterlijk en figuurlijk dansend door het leven.

Maud Berben

Maud Berben

Vormgever in de maak

Een vrolijke snoet met een voorliefde voor vormgeven. Vastgeroest in de oude tijd met haar vintage stijl en een frisse kijk op het dagelijks leven. Een goede toevoeging aan ons team.

Vernon Selder

Vernon Selder

Google-Guru

Ontwerpt en realiseert websites, webshops, webapplicaties en AdWords specialist. Houdt niet van sterke verhalen of gebakken lucht, maar is liever puur, eerlijk en direct. Samen met Dominique onze directe en professionele partner voor websites.

Dominique Vos

Dominique Vos

Website Wizard

Enthousiast, betrokken en creatief. Of het nu gaat om een creatief concept of een technische uitdaging, hij durft het aan dus daag hem uit! Samen met Vernon onze directe en professionele partner voor websites.

Nicole Slegers-Verstappen

Nicole Slegers-Verstappen

Grammatica Ninja

De ontdekker van -dt -d -t fouten, gekke zinsbouw, woordsoorten, zinsdelen, gezegdes, onderwerpen, lijdend voorwerpen en meer! Eindredacteur en mede organisator van netwerkbijeenkomsten.

Soof (Sophie)

Soof (Sophie)

Kantoorteckel

Waakt, slaapt, eet, knuffelt, verwelkomt, blaft, snurkt (hard) en laat ons dagelijks uit voor een frisse wandeling!