Allround opperhoofd

Floor Schoenmakers

Altijd bezig met 1000 en 1 dingen: marketing, communicatie, Social Media, vormgeving, begeleiding, acquisitie en alles waar een creatief brein bij komt kijken. Met het hart op de tong en een bijzondere gave om in de huid van “die ander” te kruipen. Paardenmeisje, mama, fan van 24 Kitchen en de BFF van Sophie. Is ervan overtuigd dat dingen (bijna) altijd met een reden gebeuren.

E: info@ehscommunications.nl
T: 0495-524380
M: 0651 807 107

Sidekick

Lizzy Seijkens

Social Media Specialist, erg goed in originele vormgeving en projectbegeleiding. Partner in crime bij het bedenken van succesvolle campagnes en kloppende huisstijlen. De (meestal) vrolijkste snoet op kantoor en gaat letterlijk en figuurlijk dansend door het leven.

E: lizzy@ehscommunications.nl
T: 0495-524380

Hippish sidekick

Marije Taffijn

Creatieve paardengek, zeer ervaren in marketing & communicatie en vormgeving, begaan met mensen en multi-inzetbaar. Gek van haar kinderen en dieren en een betrouwbare en waardevolle toevoeging aan ons team.

E: admin@ehscommunications.nl
T: 0495-524380

Grafisch Genie

Anne Halfers

Vanuit haar handen komen de mooiste creaties op het gebied van opmaak en vormgeving. Anne creëert, inspireert en probeert. Jarenlange ervaring om zich in te kunnen leven in onze projecten. Van paardenboeken tot kinderagenda’s, van logo’s tot huisstijlen.

E: dtp@ehscommunications.nl
T: 0495-524380

Google-Guru

Vernon Selder

Ontwerpt en realiseert websites, webshops, webapplicaties en AdWords specialist. Houdt niet van sterke verhalen of gebakken lucht maar is liever puur, eerlijk en direct. Samen met Dominique onze directe en professionele partner voor websites en Google.

E: web@ehscommunications.nl
T: 0495-524380

Website Wizard

Dominique Vos

Enthousiast, betrokken en creatief. Of het nu gaat om een creatief concept of een technische uitdaging, hij durft het aan dus daag hem uit! Samen met Vernon onze directe en professionele partner voor websites.

E: web@ehscommunications.nl
T: 0495-524380

Grammatica Ninja

Nicole Slegers-Verstapen

De ontdekker van -dt -d -t fouten, gekke zinsbouw, woordsoorten, zinsdelen, gezegdes, onderwerpen, lijdend voorwerpen en meer! Eindredacteur en mede organisator van netwerkbijeenkomsten.

E: admin@ehscommunications.nl
T: 0495-524380

Sales Queen

Sabine Timman

Paardenmeisje in hart en nieren, ervaren in marketing, communicatie & media met als specialisme Go Social Talents. Deze hippische duizendpoot heeft haar oorsprong liggen in de journalistiek en fotografie.

E: sabine@ehscommunications.nl
T: 0495-524380

Kantoorteckel

Soof (Sophie)

Waakt, slaapt, eet, knuffelt, verwelkomt, blaft, snurkt (hard) en laat ons dagelijks buiten voor een frisse wandeling!

Copyright EHS Communications