Onze mensen

Floor Schoenmakers

Floor Schoenmakers

Allround opperhoofd

Altijd bezig met 1000 en 1 dingen: marketing, communicatie, social media, vormgeving, begeleiding, acquisitie en alles waar een creatief brein bij komt kijken. Met het hart op de tong en een bijzondere gave om in de huid van “die ander” te kruipen. Paardenmeisje, mama, fan van 24 Kitchen en de BFF van Sophie. Is ervan overtuigd dat dingen (bijna) altijd met een reden gebeuren.

Astrid van Beek

Astrid van Beek

Floor’s linker én rechterhand

Gestructureerd en een passie voor alles wat met paarden te maken heeft. Deze hippische duizendpoot heeft ruime ervaring in marketing, communicatie en als managementassistent en past daarom perfect in ons team.

Eefje van Griensven - Marinus

Eefje van Griensven - Marinus

Hippisch Sidekick

Creatieve paardengek, zeer ervaren in marketing & communicatie en vormgeving, begaan met mensen en multi-inzetbaar. Gek van haar dieren en een betrouwbare en waardevolle toevoeging aan ons team.

Marije Taffijn

Marije Taffijn

Online Marketeer

Groot paardenliefhebber en veel ervaring op (online) marketing gebied. Denkt graag met je mee en is een hele fijne toevoeging aan ons team!

Anne Halfers

Anne Halfers

Grafisch Genie

Vanuit haar handen komen de mooiste creaties op het gebied van opmaak en vormgeving. Anne creëert, inspireert en probeert. Jarenlange ervaring om zich in te kunnen leven in onze projecten. Van paardenboeken tot kinderagenda’s, van logo’s tot huisstijlen.

Lia Swemers

Lia Swemers

Financiële Topper

Dé expert op het gebied van Exact, cijfertjes en het aanbrengen van structuur. Onze stille kracht op de achtergrond, maar oh zo belangrijk!

Michelle Kras

Michelle Kras

Webdesigner in de maak

Een vrolijke snoet met een voorliefde voor vormgeven. Vastgeroest in de oude tijd met haar vintage stijl en een frisse kijk op het dagelijks leven. Een goede toevoeging aan ons team.

Nikki Koopman

Nikki Koopman

Social Media stagiaire

Parttime Communicatie studente aan de Fontys in Tilburg & fulltime paardenmeisje en dus helemaal op haar plek hier! Go Social Talents zal haar focuspunt zijn het komende half jaar.

Vernon Selder

Vernon Selder

Google-Guru

Ontwerpt en realiseert websites, webshops, webapplicaties en AdWords specialist. Houdt niet van sterke verhalen of gebakken lucht, maar is liever puur, eerlijk en direct. Samen met Dominique onze directe en professionele partner voor websites.

Dominique Vos

Dominique Vos

Website Wizard

Enthousiast, betrokken en creatief. Of het nu gaat om een creatief concept of een technische uitdaging, hij durft het aan dus daag hem uit! Samen met Vernon onze directe en professionele partner voor websites.

Soof (Sophie)

Soof (Sophie)

Kantoorteckel

Waakt, slaapt, eet, knuffelt, verwelkomt, blaft, snurkt (hard) en laat ons dagelijks uit voor een frisse wandeling!