Sales

Sponsors zoeken begint met…

Een goede voorbereiding is de sleutel tot succes in sponsorwerving. In die fase wordt de échte toegevoegde waarde gecreëerd. Zonder degelijk sponsorplan is de uitvoering maar matig. Zonder spetterend sponsorpakket raakt niemand geïnteresseerd. Zonder overtuigende sponsorbrief, sponsorbrochure en sponsorpresentatie durft een sponsor de samenwerking niet aan. Je zult moeten opvallen: tienduizenden projecten strijden met jou om dezelfde beperkte sponsorbudgetten. EHS Communications vergroot je kansen aanzienlijk met een professionele aanpak.

Interesse? Kom eens een kopje koffie drinken!

Sponsorwerving

Wij kunnen ondersteunen in professionele ondersteuning tijdens iedere stap – sponsors zoeken, selecteren, benaderen en contracteren – extra toegevoegde waarde voor nieuwe en bestaande sponsors – overtuigende concepten, presentaties, voorstellen en sponsorcontracten.
Kortom; alle instrumenten die jij nodig hebt om sponsors te overtuigen.

Acquisitie

Aquisitie betekent: verwerven of verkrijgen van nieuwe opdrachten. Acquireren is voor ieder bedrijf van levensbelang. Het hebben van een business strategie zorgt ervoor dat je continu werkt aan het opbouwen van nieuwe klantrelaties. Als je dit goed aanpakt droogt je handel nooit op en zul je de concurrentie altijd een stap voor blijven. De kracht van verkopers die dit goed kunnen, zit in sterke overtuigingskracht, goede argumentatie en de capaciteit om de behoefte van de prospect te achterhalen. Je kunt acquisitie plegen op basis van leads (bijvoorbeeld een prospect die informatie op heeft gevraagd) of op prospects die je nog nooit hebt gesproken. Dat laatste heet koude acquisitie. Voor verschillende evenementen en advertentieverkoop hebben wij de acquisitie opgepakt.

Paardenverkoop

EHS Communications kan onafhankelijk bemiddelen bij de zoektocht naar paarden in elke discipline, voor sport of fokkerij. Daarvoor beschikken wij over een exclusief wereldwijd netwerk met de meest prestigieuze stallen. Het is mogelijk om direct bij de fokker, trainer of ruiter een speciaal geselecteerde groep paarden te laten zien in elke prijsklasse. Wij werken samen met de beste dierenartsen uit Europa, dus keuringen kunnen ook door ons geregeld worden. Indien gewenst kunnen wij je helpen met de training, uitbrengen op wedstrijden of de opfok van de paarden die je via ons hebt aangekocht. Daarnaast kunnen wij voor je regelen dat jonge paarden kunnen deelnemen aan merrie- en hengstenkeuringen, zoals IBOP en KWPN hengstenkeuring. Een bezoek aan een speciaal geselecteerde groep paarden kan eventueel worden gecombineerd met een bezoek aan een prestigieus concours of stal.

Copyright EHS Communications