Vormgeving & drukwerk

EHS Communications is verrassend eigenwijs, origineel en compleet in grafische vormgeving. Marketing- en communicatiedoelstellingen vertalen wij door naar een effectieve, creatieve vorm, gericht op het optimaal overbrengen van jouw boodschap naar jouw ontvangers. EHS Communications ontwikkelt je complete huisstijl en verzorgt op basis daarvan het ontwerp, de uitwerking én realisatie van vele toepassingen, zowel in gedrukte vorm als op digitaal gebied.

Wij werken nauw samen met een aantal gekwalificeerde drukkers. Kwaliteit staat voorop, voor zowel klein als groot drukwerk. EHS Communications is gespecialiseerd in de productie van professioneel drukwerk zoals productcatalogussen, agenda’s, presentatiemappen, boeken, luxe brochures en glossy magazines. Wij coördineren, begeleiden en garanderen het beste resultaat tegen een scherpe prijs.

Nieuwsgierig?
Kom eens op de koffie!

Huisstijl

“O ja, ik zie het al, jij bent het!” Een huisstijl laat het karakter van je bedrijf zien, zorgt ervoor dat je opvalt en maakt je herkenbaar voor jouw klanten. Door te luisteren naar jouw wensen, ontwerpen wij een krachtige huisstijl, die ook echt bij jouw bedrijf past. Het begint natuurlijk bij een logo, maar dit gaat nog veel verder. Denk aan lettertypes, kleuren, tone-of-voice. Het inzetten van een sterke huisstijl is een goede manier om je te onderscheiden van de concurrentie. Het laat een onderneming eruit springen en bepaalde waarden uitdragen waar de doelgroep zich in kan herkennen. In het geval van een restyle van je huidige huisstijl gaan wij álles bekijken: van website tot logo en de overall look & feel van al jouw online en offline kanalen. Hierna weet je precies wat je kunt verbeteren om jouw huisstijl zelf beter te positioneren, presenteren en promoten.

Mogen wij even eerlijk zijn? Een logo is eigenlijk een heel simpel ding. En ja, dan weten we dat het klinkt alsof wij onszelf onder de vleugels schieten. Een logo is niet je merk. Ook vormt het niet jouw identiteit, niet van jezelf, je product of jouw bedrijf. Je logo is slechts de associatie met die zaken. En dat in de allersimpelste (beeld)vorm, die wij kunnen bedenken. Zodat het logo altijd en overal gebruikt kan worden. En direct, hoe subtiel het ook ingezet wordt, de associatie met jouw merk oproept. Logo ontwerp begint bij ons met een brainstormsessie; het roepen van keywords, het opdreunen van de bedrijfsfilosofie. En uit die brij van emoties en woorden, van waarden en beelden, creëren wij jouw logo. Alsof het er altijd al was. Zo simpel. Dit is jouw visitekaartje, zonder een visitekaartje.

Visitekaartjes

Ondanks dat we alles digitaal doen, hebben visitekaartjes nog steeds een meerwaarde. Het is een indruk, die jij achterlaat voor toekomstige klanten. De juiste informatie, het juiste ontwerp en de juiste uitstraling zijn daarom van belang. Wie ben je, waar sta je voor, wat wil jij uitstralen? Welke kleuren communiceren het beste richting jouw ideale klant, hoe vertaal je dit in je huisstijl, website en in bijvoorbeeld Instagram? Alles begint met jouw merkidentiteit! Wij zorgen ervoor dat ze jou niet zomaar vergeten!

Briefpapier & enveloppen

Voor je correspondentie en facturen is briefpapier onmisbaar. Of dit nu on- of offline is. Briefpapier laat je onderscheiden van anderen en je maakt er een professionele indruk mee. Het is een onderdeel van je imago. Wij ontwerpen jouw briefpapier, met bijpassende enveloppen, aan de hand van je bestaande huisstijl en logo. Handig voor (heel belangrijk) je facturen, maar ook om je relaties bijvoorbeeld een keer een bedankbrief te sturen.

Posters

Een mooie poster is een beproefde methode om te communiceren en adverteren. De laatste jaren maakt de poster zelfs een revival door. Aanplakken is weer hip. Een poster kan eigenlijk vrijwel overal ingezet worden. Ingelijst op je kantoor, in een abri bij bushokjes, op beurzen als presentatiemateriaal. Een poster kan zelfs als relatiegeschenk dienen. Voor iets wat eigenlijk alleen een bedrukt stuk, groot papier is, zijn de toepassingsmogelijkheden verrassend veelzijdig. Een poster ontwerp vindt ook zijn weg naar precies, die plekken waar je doelgroep zich bevindt. Winkels, scholen, theaters, ziekenhuizen, musea en gewoon op straat, doelgerichter kan bijna niet. Wij maken een passend ontwerp voor jou.

Flyers & brochures

Flyers en brochures zijn een goed middel om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen. Het is een overzichtelijke en aantrekkelijke manier om een verhaal te vertellen. En wij zorgen ervoor dat de flyer of brochure niet meteen in de prullenbak belandt. Met helder beeld en klare taal zorgen wij ervoor dat jij de doelstellingen van je flyer of brochure bereikt.

Banners & doeken

Een reclamebanner- of doek naar jouw wensen. Wij kunnen dit leveren in vele soorten en maten. Of het nu voor in de winkel is of voor buiten. Reclameborden, uithangborden, bewegwijzering, spandoeken, bouwborden, beursmateriaal en gevelreclame zijn ultieme middelen om te zorgen dat je gezien wordt, ook op straat. Resultaat: een bedrijfspand, beurswand, kantoor en nog veel meer met een professionele uitstraling die de aandacht trekt, die jij verdient.

Overig

Het ontwikkelen van een huisstijl is een feest voor een designer. Waarom? Het vormt een fantastische uitdaging om individuele producten te ontwerpen die een eenheid vormen – jouw grafische imago -, maar ook afzonderlijk staan als een huis. De basis van een huisstijl bestaat uit: een logo, briefpapier, enveloppen, visitekaartjes en alles zoals eerder beschreven. Maar een huisstijl kan nog veel meer bevatten. Een volledige huisstijlontwikkeling omvat bijvoorbeeld ook gevelreclame, autobestickering, lichtbakken, relatiegeschenken, borden, banners enzovoort, enzovoort… Onze designers staan te springen om jouw huisstijl te ontwikkelen. Vinden ze leuk!

Copyright EHS Communications