EHS Communications is verrassend eigenwijs, origineel en compleet in grafische vormgeving. Uw marketing- en communicatiedoelstellingen vertalen wij door naar een effectieve, creatieve vorm, gericht op het optimaal overbrengen van uw boodschap naar uw ontvangers. EHS communications ontwikkelt uw complete huisstijl en verzorgt op basis daarvan het ontwerp en de uitwerking én realisatie van vele toepassingen, zowel in gedrukte vorm als op digitaal gebied.

Ontwerp & Drukwerk

EHS laat u indruk maken.

We zorgen voor passende en verrassende grafische vormgeving, voor zowel bedrijven als particuleren, van het leukste geboortekaartje tot een complete, strakke huisstijl. En ook de realisatie is bij EHS in goede handen.
Wij werken nauw samen met een aantal gekwalificeerde drukkers. Kwaliteit staat voorop, voor zowel klein als groot drukwerk. EHS Communications is gespecialiseerd in de productie van professioneel drukwerk zoals productcatalogussen, agenda’s, presentatiemappen, boeken, luxe brochures en glossy magazines.

Wij coördineren, begeleiden en garanderen het beste resultaat tegen een scherpe prijs.

Websites

In dit digitale tijdperk is een website de eerste stap naar uw organisatie, en soms zelfs de enige. Dan moet die website er perfect uitzien, een ijzersterke structuur hebben en super eenvoudig te onderhouden zijn. Het belangrijkste is dat uw doelgroep de website gevonden wordt. EHS is expert op het gebied van zoekmachineoptimalisatie (SEO); zowel in de opbouw en structuur van de site als de inhoud. Wij rusten uw site voor én achter de schermen uit voor optimale vindbaarheid door de meest gebruikte zoekmachines.

EHS biedt een volledig en beproefd pakket als het gaat om het ontwerpen, inrichten, bouwen en onderhouden van websites. We luisteren naar uw wensen en ideeën en vertalen dat in een ontwerp-op-maat. Hier komen strategie, ontwerp en functionaliteit bij elkaar. Techniek en technologie zijn een uitdaging. Kwaliteit, effectiviteit en gebruiksvriendelijkheid zijn ons uitgangspunt.