Websites

In dit digitale tijdperk is een website de eerste stap naar je organisatie en soms zelfs de enige. Dan moet die website er perfect uitzien, een ijzersterke structuur hebben en super eenvoudig te onderhouden zijn. EHS Communications werkt met experts op het gebied van websites, webshops, webapplicaties en Google AdWords. Wij rusten jouw site voor én achter de schermen uit voor optimale vindbaarheid door de meest gebruikte zoekmachines.

Wij bieden een volledig en beproefd pakket als het gaat om het ontwerpen, inrichten, bouwen en onderhouden van websites. We luisteren naar je wensen en ideeën en vertalen dat in een
ontwerp-op-maat. Hier komen strategie, ontwerp en functionaliteit bij elkaar. Techniek en technologie zijn een uitdaging. Kwaliteit, effectiviteit en gebruiksvriendelijkheid zijn ons uitgangspunt. Wij zijn gedreven in ons werk, dus daag ons uit!

Interesse? Kom eens op de koffie!

WordPress

We bouwen onze websites met WordPress. Dit is een heel gebruiksvriendelijk CMS systeem. Met veel verschillende templates, duizenden plugins en extra functionaliteiten is dit een zeer flexibel systeem. Er zijn uitstekende mogelijkheden voor bijvoorbeeld zoekmachineoptimalisatie. Enthousiasme, betrokkenheid en creativiteit zijn onmisbaar bij het maken van een website. Of het nu gaat om een creatief ontwerp of een technische uitdaging, wij durven het aan! Wij maken template websites, maar ook websites op maat. Webshops en webapplicaties vallen hier ook onder. Je kunt zelf je teksten en foto’s aanleveren, of je laat ons dit voor jou uit handen nemen. Net zo makkelijk!

Maatwerk

Naast de bestaande WordPress templates is er ook de mogelijkheid om een WordPress website op maat te laten maken, een unieke website. Het kan zijn dat je specifieke wensen hebt wat betreft de stijl of functionaliteit van je nieuwe website. In goed overleg bepalen wij van te voren hoe de website, die jij voor ogen hebt, zal worden ontwikkeld. Laat je verrassen! Wij luisteren, vragen door en leven ons in, in de wereld van onze opdrachtgevers. Dat is onze basis voor concept en creatie. Het zijn allemaal handvatten, die ons creatieve team inzet om efficiënt en verrassend uit de hoek te komen.

Content vullen

Je website vullen en onderhouden is een noodzakelijke uitdaging en kan lastig zijn. Het vullen van een website is heel breed en gaat verder dan alleen teksten schrijven en plaatsen. Onder het ‘vullen’ van een website verstaan we bijvoorbeeld ook het plaatsen van beeldmateriaal zoals foto’s, illustraties maar ook video’s. Het plaatsen van links naar gerelateerde content en contactformulieren zijn vormen van content. Al deze vormen van content moeten een relevante plek krijgen binnen een website. Geen tijd of inspiratie? Regelen wij gewoon!

Fotografie

Vaak heb je zelf al foto’s in je bezit of ken je een fotograaf in je eigen omgeving die voor een kleine vergoeding foto’s kan komen maken. Is dit niet het geval? Geen probleem. Wij werken heel nauw samen met verschillende fotografen, die elk een eigen persoonlijke stijl hebben. Wij kunnen ervoor zorgen dat er bij jou op locatie of net waar gewenst een gave fotoshoot wordt gedaan. Ook kunnen wij foto’s inkopen via een aantal stocksites waar we mee werken. Maar het is natuurlijk beter als je je eigen foto’s gebruikt. Dit maakt een website een stuk persoonlijker. Say cheese!

Videocontent

Videocontent is niet meer weg te slaan uit het huidige marketingbeeld. YouTube is nog steeds een heel sterk opkomend merk. Facebook en Instagram maken ook steeds meer gebruik van video. Dus hier kunnen wij niet achter blijven. En jij dus ook niet! We werken samen met vooraanstaande videografen voor zowel Social Media content als bedrijfsfilms voor je website of presentaties. Wil jij meer weten over een eigen bedrijfsfilm, vraag dan eens naar de mogelijkheden. Wij werken ook met drone opnames, dat maakt de beelden helemaal geweldig. Je ziet alles dan in vogelvlucht!

Teksten

Het is ons doel om onze klanten te helpen, dus na het ontwerpen en bouwen van je website en het kiezen van de foto’s moeten er ook teksten worden geschreven. Pakkende teksten voor je homepage, je diensten of producten en vergeet ook niet de contact pagina. Het is natuurlijk belangrijk voor de bezoeker van de website dat je teksten informatief én makkelijk leesbaar zijn. Ook Google kan goede teksten waarderen en beloont ze met een betere ranking in de zoekmachine. Goede teksten bieden veel voordelen, maar dit is niet zo makkelijk als het lijkt. We houden niet van sterke verhalen of gebakken lucht maar schrijven jouw verhaal zoals het is!

Copyright EHS Communications