Online & printed media

EHS communications geeft diverse geprinte en online projecten uit. Wij bedenken, vormgeven, coördineren en produceren al jaren uitgaves als agenda’s, brochures, boeken en catalogi.  Wij werken nauw samen met diverse drukkerijen en houden zo het hele proces in eigen beheer.
Door middel van advertentie acquisitie is het mogelijk om op een kostenbesparende manier uw eigen agenda, jaarboek of magazine uit te geven. EHS communications heeft de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan in het opzetten en begeleiden van zulke projecten. Mocht u interesse hebben in een eigen uitgave, vraag dan gerust eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.

SPECIALISME – De jeugd

Onder de naam Just Young Media geven wij een aantal hippe, verfrissende projecten uit. Deze uitgaves zijn gemaakt voor, door en over jongeren uit Midden-Limburg.
De uitgaven bestaan uit een magazine dat twee keer per jaar verschijnt en een schoolagenda die vlak voor de zomervakantie wordt uitgegeven.

Uniek aan dit concept is dat de uitgaves gratis worden uitgedeeld op scholen in Nederweert, Weert en Leudal. Just Young heeft een redactieteam bestaande uit jongeren in de leeftijd van 10-20 jaar die elke keer meewerken aan de artikelen. Zij bedenken, schrijven en bepalen mee wat er in de magazines en de schoolagenda komt te staan, waardoor het steeds mogelijk is om precies de juiste toon te zetten in onze uitgaven. Door de nauwe samenwerking met de jongeren weten wij precies wat er onder deze doelgroep speelt en bieden wij door deelname in het magazine of de schoolagenda een unieke kans aan partijen die de jeugd willen bereiken.

NIEUW: het Just Young Activity Book – zomer 2017!

logo_idepot_fc
Onze uitgaven zijn vastgelegd in het i-DEPOT van het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom

JUST YOUNG SCHOOLAGENDA

De te gekke schoolagenda voor, door en over jongeren uit Midden-Limburg. De agenda staat vol met te gekke kortingscouponnen, weetjes, Do-It-Yourselves, uitgaanstips en nog veel meer! De Just Young Agenda verandert jaarlijks van thema. Een unieke manier om uw boodschap aan de jeugd te brengen!

JUST YOUNG MAGAZINE

Het allercoolste en verfrissende gratis magazine voor, door en over jongeren  uit Midden-Limburg. Leuke, creatieve en voorlichtende onderwerpen worden beschreven, maar ook serieuze onderwerpen als bijvoorbeeld Lekker Friz en Loverboys.

VENTE jaaragenda

In Oktober 2016 zal voor het eerst de VENTE jaaragenda verschijnen.
Deze agenda is gericht op de manegehouders.

VAN GORP AGENDA

In november 2015 is voor de eerste keer een eigen jaaragenda verschenen van VAN GORP.
Een agenda voor, door en over hippische vakmensen!
Dit is een co-productie met VAN GORP.

PAARDENPRAATTV AGENDA

Deze nieuwe PaardenpraatTV Agenda is een schoolagenda bedoeld voor jongeren tussen de 10-16 jaar en heeft een directe aansluiting heeft op de kijkers van PaardenpraatTV. De Schoolagenda staat vol met leuke interviews, how-to verhaaltjes, schitterende foto’s en tips & tricks. De combinatie van digitale en print media blijft uiterst effectief. Jongeren kunnen op YouTube hun favoriete kanaal blijven bekijken en vervolgens in hun eigen PaardenpraatTV Agenda huiswerk schrijven, ervaringen delen, foto’s plakken en nog veel meer. De weekenden staan apart vermeld van het kalendarium wat de agenda extra mogelijkheden biedt voor het plaatsen van allerlei leuke weetjes, foto’s en nog veel meer!