Agenda’s & boeken

EHS Communications geeft diverse geprinte en online projecten uit. Wij bedenken, coördineren en produceren al jaren uitgaves van agenda’s, brochures, boeken en catalogi. Wij werken nauw samen met diverse drukkerijen en houden zo het hele proces in eigen beheer. Door middel van advertentie acquisitie is het mogelijk om op een kostenbesparende manier je eigen agenda, jaarboek of magazine uit te geven. EHS Communications heeft de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan in het opzetten, vormgeven en begeleiden van zulke projecten. Mocht je interesse hebben in een eigen uitgave, vraag dan gerust eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.

SPECIALISME – De Jeugd

Meer weten? Kom eens op de koffie!

PaardenpraatTV Agenda

Paarden, paarden en nog eens paarden!

PaardenpraatTV is hét YouTube kanaal van Nederland voor alle liefhebbers van paarden en de paardensport. Met how-to video’s, verslagen van events, productbesprekingen en tips&tricks. Paardenpraat TV biedt wekelijks 2 nieuwe afleveringen en wordt gepresenteerd door Esra de Ruiter en Britt Dekker.  Het bekende YouTube kanaal dat geproduceerd wordt door Tin Can trekt maandelijks meer dan 2 miljoen views!  PaardenpraatTV kent een grote groep trouwe fans, die het kanaal met regelmaat bezoeken en actief zijn binnen de community die op YouTube en Facebook is ontstaan. De leeftijd van de kijkers ligt tussen de 6 en 16 jaar.

PaardenpraatTV maakt in 2017 inmiddels voor de derde keer een schoolagenda bedoeld voor jongeren tussen de 10-16 jaar en heeft een directe aansluiting met de kijkers van PaardenpraatTV. De Schoolagenda staat vol met leuke interviews, how-to verhaaltjes, schitterende foto’s en tips & tricks. De combinatie van digitale en print media blijft uiterst effectief. Jongeren kunnen op YouTube hun favoriete kanaal blijven bekijken en vervolgens in hun eigen PaardenpraatTV Agenda huiswerk schrijven, ervaringen delen, foto’s plakken en nog veel meer. De weekenden staan apart vermeld van het kalendarium wat de agenda extra mogelijkheden biedt voor het plaatsen van allerlei leuke weetjes, foto’s en nog veel meer!

Van Gorp Agenda

Van Gorp Agenda; Voor en door de hippische vakmensen.

Elk jaar in oktober verschijnt er een nieuwe editie van de Van Gorp Agenda. Deze agenda wordt gratis verspreid aan de relaties van Van Gorp. Boordevol voedingstips, schitterende foto’s en een evenementenkalender. Deze agenda is bedoeld voor de professionele paardensporters.

EHS Communications verzorgt onder andere de sales, vormgeving en productie van de Van Gorp Agenda.

Verspreiding: De agenda zal worden verspreid bij paardenhouderijen, stallen, hengstenstations en andere relaties van Van Gorp
Oplage: Limited Edition
Formaat: A4
Verschijning: Jaarlijks in oktober

Vente Agenda

Elk jaar in oktober verschijnt de Vente Agenda.

Met elke dag een eigen pagina in een handige ringband is deze agenda vooral gericht op de manegehouders. Volop ruimte voor notities, voor lessen, informatie over paarden, bezoek van de hoefsmid en nog veel meer.

EHS Communications verzorgt onder andere de vormgeving en productie van de Vente Agenda.

Verspreiding: De agenda zal worden verspreid onder manegehouders en relaties van Vente paardenvoeding
Oplage: 1.000
Formaat: 160 x 340 net wire-O
Verschijning: Jaarlijks in oktober

Just Young Schoolagenda

De te gekke schoolagenda voor, door en over jongeren uit Midden-Limburg.

De agenda staat vol met te gekke kortingscouponnen, weetjes, Do-It-Yourselves, uitgaanstips en nog veel meer! De Just Young Schoolagenda verandert jaarlijks van thema. Een unieke manier om je boodschap aan de jeugd over te brengen! Deze agenda gaat naar de basisscholen in Midden-Limburg en kan elk jaar worden besteld door de basisscholen.

Just Young is een eigen merk van EHS Communications.

THEMA
Schoolagenda 2014: Sport – in samenwerking met Punt Welzijn
Schoolagenda 2015: Cultuur – in samenwerking met RICK
Schoolagenda 2016: Techniek – in samenwerking met Stichting Provisus
Schoolagenda 2017: Good Mood – in samenwerking met Let’s Move

Verspreiding: Basisscholen Midden-Limburg
Oplage: 7.500
Verschijning: Elk jaar voor de zomervakantie

Just Young Magazine

Het Just Young Magazine is een gratis magazine voor, door en over jongeren uit
Midden-Limburg. Leuke, creatieve en voorlichtende onderwerpen worden beschreven, maar ook serieuze onderwerpen als bijvoorbeeld Lekker Fris en Loverboys. Er komen stagebedrijven aan het woord, wat wil je later worden, uitproberen van sporten en nog veel meer! Elke uitgave heeft een speciaal thema waar per nummer dieper op in gegaan wordt. Een unieke manier om je boodschap aan de jeugd over te brengen!

Just Young is een eigen merk van EHS Communications.

Just Young Magazine  – Mei 2015 Zomer
Just Young Magazine  – December 2015 Kerst
Just Young Magazine  – Mei 2016 Reizen
Just Young Magazine – December 2016 Verliefd

Just Young Activity Book

Het Just Young Activity Book wordt uitgereikt aan de 1e en 2e klassen van het voortgezet onderwijs. Het super toffe Activity Book is een boek op A4 formaat waarin allerlei leuke dingen te lezen, te schrijven en te ontdekken zijn, super leuk voor de grote vakantie! Samen met het CJG (Centrum Jeugd en Gezin) streven wij ernaar om dit boek bij alle VO scholen in heel Midden-Limburg uit te delen.

Just Young is een eigen merk van EHS Communications.

Verspreiding: Groep 1 en 2 voortgezet onderwijs in Midden-Limburg
Oplage: 10.000
Formaat: A4
Verschijning: Elk jaar voor de zomervakantie

Doelgroepen agenda’s

Het maken van agenda’s is onze specialiteit. Van de opmaak tot verkoop. Wij zijn ervan overtuigd dat een agenda een originele wijze is om jouw identiteit te laten zien. ‘Maar worden mijn agenda’s in deze tijd dan wel verkocht?’ Natuurlijk! Agenda’s blijven bijvoorbeeld verplicht op scholen dus dit is de perfecte manier om jongeren te bereiken. En waarschijnlijk gebruik je zelf ook een agenda. Wij werken nauw samen met verschillende distributeurs en hebben daardoor goede contacten met bijvoorbeeld Bruna, Bijenkorf, Primera en andere betere kantoorboekhandels. Wij verzorgen het proces van A tot Z van opmaak tot verkoop in de winkels.

Catalogi

Als een brochure gebruikt wordt om alle producten in weer te geven, dan hebben we het over een catalogus. Besteed een catalogus uit aan ons: van meer dan een paar honderd pagina’s verblikken of verblozen wij niet. Altijd weer een uitdaging om zo’n catalogus zo overzichtelijk mogelijk in te richten!

Boeken

Boeken? Yes, zelfs dat doen we. Van binnenwerk tot omslag. Wij werken samen met meerdere drukkers dus het resultaat zal helemaal aansluiten bij het beeld dat jij met jouw boek voor ogen hebt. Met een passende vormgeving komt jouw boek goed tot stand.

Copyright EHS Communications