Hippische diensten

EHS Communications heeft ‘passie voor paarden’. Naast creatief bureau voor marketing, design en events heeft EHS Communicatie in de hippische sector een grote naam en reputatie en een breed netwerk opgebouwd als specialistisch bemiddelingsbureau voor hippisch personeel, evenementen organisatie en paardenverkoop in binnen- en buitenland.

EHS Communications is een begrip in de paardenwereld. Door onze jarenlange ervaring staan we op het kruispunt van kennis en kunde in de Nederlandse hippische sector en zijn daardoor de perfecte schakel tussen mensen, paarden en zaken. We kennen de paardenwereld, de hippische cultuur, de bedrijven en de mensen. We weten wat er speelt en wat we daarin kunnen betekenen.

Voor de hippische sector biedt EHS Communications de volgende specifieke diensten aan:

PAARDENVERKOOP

EUROHORSEGROOMS

NEDERLAND PAARDENLAND

SALES & COMMUNICATIE

EHS Communications kan onafhankelijk bemiddelen bij de zoektocht naar paarden in elke discipline, voor sport of fokkerij. Daarvoor beschikken we over een exclusief wereldwijd netwerk met de meest prestigieuze stallen. Het is mogelijk om direct bij de fokker, trainer of ruiter een speciaal geselecteerde groep paarden te laten zien in elke prijsklasse. We werken samen met de beste dierenartsen uit Europa, dus keuringen kunnen ook door ons geregeld worden.

Indien gewenst kunnen wij u helpen met de training, uitbrengen op wedstrijden of de opfok van de paarden die u via onze heeft aangekocht. Daarnaast kunnen we voor u regelen dat uw jonge paarden kunnen deelnemen aan merrie- en hengstenkeuringen, zoals Ibop en KWPN hengstenkeuring. Uw bezoek aan een speciaal geselecteerde groep paarden kan eventueel worden gecombineerd met een bezoek aan een prestigieus concours of stal.

Eurohorsegrooms is het bemiddelingsbureau van EHS Communications voor vraag en aanbod van werkzaamheden in de paardenbranche. Hippische werkgevers of werkzoekenden kunnen elkaar  hier vinden. Wij streven ernaar voor beide partijen ons uiterste best te doen om kandidaten van werk en personeel te voorzien.

Op Nederland Paardenland krijgt u een uitgebreid inzicht van wat Nederland te bieden heeft op paardengebied en toerisme. Zoals bijvoorbeeld een overzicht van alle FNRS maneges, zorgboerderijen of horecaondernemers met faciliteiten voor paarden. Prachtige ruiterroutes door de Achterhoek en de bedrijven die u langs deze routes vindt. Ondernemers met rust- en overnachting accommodaties voor mensen en dieren. De mooiste ruitersportzaken en paardenevenementen in Nederland en waar ze gevestigd zijn. Alle dekstations op een rij en een compleet overzicht van alle professionele sport en handelsstallen in Nederland op dressuur- en springgebied.

Nederland Paardenland; de digitale “Gouden Gids” met het meest complete aanbod voor de recreatieve en professionele paardenliefhebber!

Bent u op zoek naar een bureau dat u kan helpen met sponsorwerving, sales en de communicatie rondom uw bedrijf of evenement.
Dan gaan wij graag met u een keer het gesprek aan. Verschillende partijen gingen u al voor, zoals Academy Bartels, PaardenpraatTV, Equine Elite, Van Gorp Diervoeders, CIAT Weert en nog veel meer.