Marketing & Communicatie

EHS Communications adviseert over de beste aanpak voor het bereiken van de strategische doelstellingen van je onderneming. Dat doen wij met een professionele achtergrond, een creatieve blik en een open houding. Daarbij staat het contact met jou centraal. Vanuit onze expertise en ons enthousiasme treden we graag buiten de gebaande paden, steeds op zoek naar verbetering en vernieuwing. En het blijft niet bij ideeën. Wij zetten onze woorden om in doeltreffende acties en effectieve daden!

SPECIALISME
Onze focus ligt momenteel op Social Media Marketing. Social Media Marketing blijkt een uitstekende manier om een gesprek met een potentiele klant aan te gaan en hierdoor hogere doelen dan platte verkoop na te streven. Loyaliteit, klanttevredenheid en het creëren van een merkvoorkeur zijn doelen, die bedrijven proberen na te streven door Social Media in te zetten. Social Media Marketing, mits goed ingezet, kan jou nieuwe klanten en meer naamsbekendheid opleveren.

Lees meer hierover op onze pagina Go Social!

INTERESSE? KOM EENS EEN KOPJE KOFFIE DRINKEN!

Brainstormsessie

“Dat werkt toch niet”, “dat klinkt gek” of “daar ben ik het niet mee eens” zijn uitspraken die weleens voorkomen in onze brainstormsessies. Voor veel mensen betekent brainstormen: even rond de tafel zitten en ideeën uitwisselen. Maar brainstormen is meer dan dat. Tijdens onze brainstormsessies zitten wij samen met jou om betere en creatievere ideeën te ontwikkelen rond het vraagpunt dat er ligt. Er zijn meerdere methodes om tot het doel te komen. We zullen de sessie zo opzetten dat we ook echt het doel gaan bereiken.

Marketingplan

Wil jij weten waarom je een marketingplan moet maken? Met een paar overzichtelijke stappen zorg je voor een stevige basis voor een groter bereik en professioneel uithangbord. En daarmee trek je gemakkelijker de juiste klanten aan. Na een brainstormsessie gaan we samen doelen stellen zodat jij de juiste route volgt. Wij adviseren over de beste aanpak voor het bereiken van de strategische doelstellingen van jouw onderneming. Dat doen we met een professionele achtergrond, een creatieve blik en een open houding. Daarbij staat het contact met jou centraal. Wij gaan graag samen het gesprek aan over je onderneming, doelgroep en markt en kijken samen naar jouw wensen en ideeën. Sinds 2001 hebben we veel markten leren kennen, veel ontwikkelingen meegemaakt op het gebied van media en mediagebruik, trends, techniek en technologie. En wij leren nog elke dag. Vanuit onze expertise en ons enthousiasme treden wij graag buiten de gebaande paden, steeds op zoek naar verbetering en vernieuwing. En het blijft niet bij ideeën. Wij zetten onze woorden om in doeltreffende acties en effectieve daden!

Communicatieplan

Na een marketingplan volgt het communicatieplan met een heldere aanpak. Een communicatieplan schept orde voor alle lagen in de organisatie. Een communicatieplan zorgt ervoor dat iedereen dezelfde stijl gebruikt voor schrijven en spreken. Een communicatieplan maakt het makkelijk prioriteiten te stellen in je uitingen naar de buitenwereld. Een communicatieplan helpt jouw organisatie de missie, visie en strategie te overdenken. Met dit plan scheppen wij orde in de communicatie omdat wij met meerdere doelgroepen, doelen en middelen te maken hebben. We stellen prioriteiten en maken jouw ideeën bespreekbaar, volgbaar en behapbaar.

Advies & begeleiding

Soms weet je het gewoon even niet in je onderneming. Gaan we links of gaan we rechts? Wij gaan graag samen met jou in gesprek in speciale strategiesessies om na te denken over jouw missie en visie. Waar sta je nu, waar wil je heen, waar loop je tegenaan en waar kunnen wij je bij helpen. Wij kunnen in allerlei zaken begeleiding en advies geven. Maar het komt ook voor dat we je doorverwijzen naar concullega’s. Schroom nooit! Vragen staat vrij, wij helpen graag, daar waar we kunnen!

Identiteit & imago

Door de inzet van marketingcommunicatie zoals advertenties en beursdeelname proberen bedrijven hun identiteit over te brengen in hun imago. Soms komt de gewenste identiteit overeen met het gewenste imago, maar in veel gevallen is dit niet het geval en kunnen wij in beeld komen. Samen met het bedrijf gaan wij kijken waar het probleem ligt. Het probleem kan liggen aan de kant van de identiteit. In dat geval moeten er factoren binnen de organisatie aangepast worden, zoals het inlichten van de medewerkers of veranderingen binnen de organisatie. Aan de andere kant kan het imago niet kloppen door een verkeerde perceptie van de doelgroep. In dat geval gaat er iets fout in de marketingcommunicatie en is het van belang om bijvoorbeeld de boodschap van reclame-uitingen te veranderen.

Mediaplanning

Mediaplanning is door het steeds groter wordende aanbod van media steeds lastiger. Het is een uitdagend proces om jouw doelgroep met de juiste media te bereiken. Elke doelgroep heeft zijn eigen wensen en behoeften en elk mediumtype heeft zijn kenmerken en ontwikkelingen. Wij gaan kijken met wat voor product we te maken hebben en passen hier de gehele planning op aan. Door onze brede inzet van media voor verschillende klanten weten wij precies welke media bij welke doelgroep past.

Copyright EHS Communications