Just Young Schoolagenda – Thema cultuur

EHS Communications heeft voor de tweede keer een gratis Schoolagenda uitgegeven voor jongeren in Weert, Nederweert en Leudal. Deze agenda werd uitgedeeld op maar liefst 29 scholen bij groep 7/8 van de basisscholen en de onderbouw van het middelbaar onderwijs. Het thema van dit jaar was CULTUUR. De agenda is tot stand gekomen in een nauwe samenwerking met RICK. De schoolagenda staat vol leuke weetjes, interviews, tips, informatie over cultuur, pagina’s over verschillende beroepen en opleidingen en nog veel meer! Op 1 juli werden de eerste exemplaren overhandigd aan de Burgemeester van Weert, wethouder Cultuur van Weert, Burgemeester van Leudal, wethouder Cultuur van Nederweert, directieleden uit het onderwijs en afgevaardigden van RICK.
De Cultuur editie is zeer goed ontvangen en we zijn ons nu aan het voorbereiden op de volgende editie die in Mei 2016 zal verschijnen.
Het unieke concept van deze Schoolagenda is het feit dat de weken en de weekenden apart van elkaar staan, wat het mogelijk maakt om naast elk weekend een hele pagina te besteden aan bv foto’s, advertenties, informatie etc.