Projectbegeleiding

Wij geloven in samenwerken, samen de schouders eronder zetten en er zo voor alle partijen het allerbeste uithalen. EHS Communications is ook inzetbaar op projectbasis. Denk hierbij aan zaken als: sponsorwerving, communicatie rondom een evenement, begeleiding achter de schermen op het perscentrum, aansturen van personeel, tijdelijke promotie rondom een opening en verkoop van stand.
Mocht je ooit extra handjes nodig hebben, denk dan aan ons, wij zijn op meerdere vlakken inzetbaar!

Praten? De koffie is altijd vers!

Zakenblad

De hippische sport in Weert ontwikkelt zich in razendsnel tempo. Daar mogen we trots op zijn. Het Zakenblad Weerterland & Cranendonck heeft daarom samen met EHS Communications de handen ineen geslagen om Weert Paardenstad een podium te bieden. In het bekende Zakenblad verschijnt daarom een kersvers Hippisch Katern! De paardensport in Weert bruist volop. In allerlei disciplines en op velerlei gebied zoals breedtesport, topsport, evenementen, fokkerijen en educatie. Het nieuwe katern, presenteert alle ins- en outs van de hippische sport aan een lezerspubliek in Weert, Nederweert, Cranendonck en Midden-Limburg. EHS Communications is een bekend gezicht in de hippische wereld en wij kennen veel ondernemers in de branche. Samen met de redactie van het Zakenblad stellen wij de inhoud van het nieuwe katern samen. De totale oplage van het Zakenblad is 6.500 exemplaren en wordt naar bedrijven vanaf 2 personen toegestuurd in Weert, Nederweert en Cranendonck en in Midden-Limburg vanaf 7 personen.

PaardenpraatTV

Paarden, paarden en nog eens paarden!

PaardenpraatTV is hét YouTube kanaal van Nederland voor alle liefhebbers van paarden en de paardensport. Met how-to video’s, verslagen van events, productbesprekingen en tips&tricks. PaardenpraatTV biedt wekelijks 2 nieuwe afleveringen en wordt gepresenteerd door Esra de Ruiter en Britt Dekker. Het bekende YouTube kanaal dat geproduceerd wordt door Tin Can trekt maandelijks meer dan 2 miljoen views! EHS Communications is de mediapartner van PaardenpraatTV en verzorgt de sales en communicatie rondom het populaire kanaal.

Eurohorsegrooms

Eurohorsegrooms is het bemiddelingsbureau van EHS Communications voor vraag en aanbod van werkzaamheden in de paardenbranche. Hippische werkgevers of werkzoekenden kunnen elkaar hier vinden. Wij streven ernaar voor beide partijen ons uiterste best te doen om kandidaten van werk en personeel te voorzien. Lees meer…

Advies & begeleiding

Soms weet je het gewoon even niet in je bedrijf. Gaan we links of gaan we rechts? Wij gaan graag samen met jou in gesprek in speciale strategiesessies om na te denken over jouw missie en visie. Waar sta je nu, waar wil je heen, waar loop je tegenaan en waar kunnen wij je helpen. Wij kunnen in allerlei zaken begeleiding en advies geven. Maar het komt ook voor dat we je doorverwijzen naar concullega’s.
Schroom nooit! Vragen staat vrij, wij helpen graag, daar waar we kunnen!

Copyright EHS Communications