Social Media Marketing

De invloed van Social Media op ons dagelijks leven neemt toe. Met z’n allen besteden we steeds meer tijd aan Social Media. Zowel privé als op ons werk. De gemene deler van de meeste Social Media trends voor 2017 is dan ook de verdere groei en integratie van Social Media in het dagelijks leven.

Social Media zijn enorm divers. Van Facebook tot Snapchat en van Pinterest tot LinkedIn. Bovendien gaan de ontwikkelingen binnen Social Media Marketing razendsnel. Ook vinden we steeds vaker producten en diensten via Social Media en zijn zij in toenemende mate de bron voor ons nieuws en andere actuele informatie, die voor ons van belang is. Vergeet daarbij niet de rol die Social Media spelen bij zaken als klantenservice, promotie en voorlichting van allerlei producten en diensten.

Interesse? Kom eens een kopje koffie drinken!

Go Social

Geen zichzelf respecterend bedrijf kan het zich nog veroorloven om Social Media te negeren. Met ons nieuwe merk Go Social bieden wij jou een totaalpakket op het gebied van Social Media. Wij bieden abonnementen op maat om daarbij te helpen! Heb jij ook extra inspiratie nodig voor jouw Social Media Marketing? Neem dan eens contact met ons op. Wij helpen je graag verder met het opstellen van een contentkalender, met het opmaken en schrijven van pakkende posts, instellen van online advertentiebeheer en het totale beheer van je Social Media kanalen. Wij zorgen op die manier ervoor dat jouw bedrijf een zo groot en effectief mogelijk bereik op Social Media krijgt. #vragenstaatvrij #socialmediamarketing #maakeenseenafspraak

Lees meer over Go Social

Go Social Talents

Het toonaangevende hippisch netwerk van social influencers. Wij managen en begeleiden hippische social influencers van A tot Z.

Ben je al enige tijd actief online en klaar voor de volgende stap? Maak van je passie je beroep. Wij beschikken over de juiste kennis om jouw carrière in de online en offline wereld te ontwikkelen. Wij begeleiden je door het gehele traject om op een professionele manier jouw “brand” te promoten en onder de aandacht te brengen bij merken, bedrijven en evenementen. Hop on board bij onze agency voor hippische talenten.

Lees meer over Go Social Talents

Facebook marketing

Met 1,79 miljard gebruikers is Facebook het meest gebruikte sociale netwerk ter wereld. Dus ‘iets met Facebook moeten’ is niet meer. Als bedrijf moet je de juiste strategie toepassen om zo jouw klant te bereiken. Facebook is een succesvol medium voor naamsbekendheid, interactie met de doelgroep, lead generatie, sales, klantondersteuning en ga zo maar door. En deze strategie maken wij samen met jou!

Advertising, retargeting, monitoring… Wij ontzorgen!

Instagram marketing

Naast Facebook is Instagram (tegenwoordig ook van Facebook) met 600 miljoen dagelijkse gebruikers ook een medium dat niet weg te denken is. Met Instagram bereik je weer een andere doelgroep: het is vooral populair onder jongeren en 20- tot 39-jarigen. Instagram is de koning van interactie ALS je deze tenminste goed inzet. Ook hier geldt weer, gebruik de juiste strategie: je foto’s moeten van goede kwaliteit zijn, consistentie is belangrijk, de juiste content bij de juiste doelgroep. Samen met jou maken wij het perfecte plan!

Andere kanalen

Naast Facebook en Instagram zijn er nog veel meer sociale kanalen, die interessant zijn voor de zakelijke markt: Twitter, YouTube en natuurlijk LinkedIn. Ook hier kunnen wij jouw bedrijf ontzorgen. Je Social Media Strategie is de basis voor alle activiteiten van jouw bedrjf op Social Media. In je strategie wordt bepaald welke boodschap er gecommuniceerd moet worden, welke doelgroepen bereikt moeten worden en welke kanalen daarvoor ingezet gaan worden. De keuze van media zullen wij samen met jou maken.

Online huisstijl

Alles moet tegenwoordig digitaal en online, dus ook jouw huisstijl. Daarom helpen wij jou bij het inrichten van jouw Social Media kanalen. Dit begint natuurlijk bij een profielfoto en een omslag, maar ook de berichten/posts krijgen een ‘standaard’ opmaak. Maak jezelf herkenbaar, ook online!

Go Social Academy

De invloed van Social Media op ons dagelijks leven neemt toe. Met z’n allen besteden we steeds meer tijd aan Social Media. Zowel privé als op ons werk. Social Media zijn enorm divers. Van Facebook tot YouTube en van Instagram tot LinkedIn. Bovendien gaan de ontwikkelingen in Social Media Marketing razendsnel.  Dat is nou precies de reden waarom wij workshops en trainingen bieden aan bedrijven en ondernemers. Zodat niemand achter hoeft te blijven in de snelheid van deze nieuwe manier van marketing! Lees hier meer.

Copyright EHS Communications