Marketing

EHS Communications adviseert u over de beste aanpak voor het bereiken van de strategische doelstellingen van uw onderneming. Dat doen we met een professionele achtergrond, een creatieve blik en een open houding. Daarbij staan het contact met u centraal. We gaan graag met u het gesprek aan over uw onderneming, doelgroep en markt, en kijken graag samen naar uw wensen en ideeën. In de afgelopen tien jaren hebben we veel markten leren kennen, veel ontwikkelingen meegemaakt op gebied van media en mediagebruik, trends, techniek en technologie. En we leren nog elke dag.

Vanuit onze exptertise en ons enthousiasme treden we graag buiten de gebaande paden, steeds op zoek naar verbetering en vernieuwing.
En het blijft niet bij ideeën. We zetten onze woorden om in doeltreffende acties en effectieve daden!

Social Media Marketing

SPECIALISME
Onze focus ligt momenteel op Social Media Marketing. Social Media Marketing blijkt een uitstekende manier om een gesprek met een potentiele klant aan te gaan en hierdoor hogere doelen dan platte verkoop na te streven. Loyaliteit, klanttevredenheid en het creëren van een merkvoorkeur zijn doelen die bedrijven proberen na te streven door Social Media in te zetten. Social Media Marketing, mits goed ingezet, kan u nieuwe klanten en meer naamsbekendheid opleveren.